Esityspaikka

Elokuvateatteri Orion

Festivaalin esityspaikkana toimii Kansallisen audiovisuaalisen instituutin (KAVI) Elokuvateatteri Orion, Eerikinkadulla, Kampissa, Helsingin keskustassa.

 

Elokuvateatteri Orionissa on 216 istumapaikkaa.

 

Yhteystiedot

 

Elokuvateatteri Orion
Eerikinkatu 15
Kamppi
00100 HELSINKI
Internet-sivut: kavi.fi/fi/ohjelmisto
Facebook-sivu

Elokuvateatteri Orion kartalla

 

 

 

Orioniin pääsee kätevästi kävellen ja julkisilla. Orion on alle kilometrin kävelymatkan päässä Helsingin päärautatieasemalta, Kampin kaukoliikenteen bussiterminaaleilta, Kampin metroasemalta, Kampintorin raitiovaunu- ja bussipysäkeiltä ja Onnibussin Helsingin Kiasman linja-autopysäkiltä.

 

Rautatieasemalta

 

Helsingin päärautatieasemalta sekä Rautatieaseman viereisiltä Elielinaukion ja Rautatientorin bussipysäkeiltä Orioniin on vajaa kilometrin kävelymatka. Rautatieasemalta Orionin lähelle pääsee myös metrolla Rautatientorin metroasemalta Kampin metroasemalle, josta on noin 300 metrin kävelymatka Orioniin. Rautatieaseman edustalta Kaivokadulta pääsee myös raitiovaunuilla numero 2 (Nordenskiöldinkatu) ja numero 9 (Länsiterminaali) noin 300 metrin päähän Orionista.

 

Rautatieasemalta sekä Elielinaukion ja Rautatientorin bussipysäkeiltä Orioniin pääsee kävellen Kaivokadulta Mannerheimintien yli Simonkadulle, josta vasemmalle Annankadulle ja Annankadulta Eerikinkadulle oikealle.

 

Kampista

 

Kampin keskuksesta, Kampin linja-autoasemalta, kaukoliikenteen bussiterminaaleilta, Kampin metroasemalta ja Kampintorin raitiovaunu- ja bussipysäkeiltä Orioniin on noin 300 metrin kävelymatka.

 

Kampin kaukoliikenteen bussiterminaaleilta Orioniin pääsee poistumalla Kampin keskuksen Fredrikinkadun sisäänkäynnistä, josta Fredrikinkadulle vasemmalle ja Fredrikinkadulta Eerikinkadulle alas oikealle.

 

Kampin metroaseman laiturilta Orioniin pääsee nousemalla Runeberginkadun puoleisia liukuportaita ylös Kampin vanhalle metroasemalle, josta Fredrikinkadulle ja Fredrikinkadulta Eerikinkadulle alas oikealle.

 

Kampintorin raitiovaunu- ja bussipysäkeiltä Orioniin pääsee Fredrikinkatua pitkin Kampin keskuksen ohi ja Fredrikinkadulta Eerikinkadulle alas oikealle.

 

Muita yhteyksiä

 

Onnibussin Helsingin Kiasman linja-autopysäkiltä Orioniin on matkaa vajaa kilometri. Kiasmalta pääsee Orioniin Mannerheimintietä pitkin Simonkadulle, josta vasemmalle Annankadulle ja Annankadulta Eerikinkadulle oikealle.

 

Alle kilometrin säteellä Orionista löytyy myös useita muita raitiovaunu- ja linja-autopysäkkejä. Raitiovaunulinjat 2, 3, 6 ja 9 kulkevat vajaan puolen kilometrin päästä Orionista. Lähimmät bussilinjat 14 ja 18 kulkevat sadan metrin päästä Orionista.

 

Helsingin seudun liikenteen tarkemmat reitit ja aikataulut löytyy HSL:n Reittioppaan Reittihaun kautta:

 

Reittiopas

 

Sadan metrin etäisyydellä Orionista löytyy myös kaksi taksitolppaa, korttelin kummastakin päästä, Eerikinkadun ja Fredrikinkadun kulmasta sekä Eerikinkadun ja Lapinlahdenkadun kulmasta.